Σεμινάρια επάνω στις Έξυπνες Πόλεις

image_pdfimage_print

Στα πλαίσια του ευρωπαϊκού έργου DEVOPS COMPETENCES FOR SMART CITIES, που την Ελλάδα υλοποιείται από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, τον Ελληνικό Οργανισμό Τυποποίησης ΕΛΟΤ, το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο ΕΑΠ και τις Ψηφιακές Πόλεις Κεντρικής Ελλάδας CITIESNET, πραγματοποιείται εκπαίδευση όσων επιθυμούν να επιμορφωθούν στον τομέα της ΕΞΥΠΝΗΣ ΠΟΛΗΣ, είτε ως Σχεδιαστές Έξυπνης Πόλης είτε ως Υπεύθυνοι/Στελέχη ΙΤ υποδομών.

Η επιμόρφωση αυτή θα γίνει μέσω ΔΩΡΕΑΝ μαθημάτων, τα οποία θα πραγματοποιηθούν ON-LINE, θα είναι συνεχώς προσβάσιμα στους μαθητευόμενους και θα ξεκινήσουν στις 19/10/2020.

Με την ολοκλήρωση του κύκλου των μαθημάτων θα δοθεί πιστοποίηση επιτυχούς περαίωσης, ενώ όσοι επιθυμούν θα μπορούν να συμμετάσχουν και στον επόμενο ΔΩΡΕΑΝ κύκλο, που σχετίζεται με πρακτική άσκηση.

Τα εφόδια και οι γνώσεις που θα αποκτηθούν είναι ιδιαιτέρως σημαντικά και ανταγωνιστικά για τους συμμετέχοντες στο μελλοντικό επαγγελματικό πεδίο των ΕΞΥΠΝΩΝ ΠΟΛΕΩΝ.

Στη συνέχεια ακολουθεί το ενημερωτικό mail και οι σχετικές ιστοσελίδες με τις πληροφορίες του έργου, των μαθημάτων, της διάρκειας, των εκπαιδευτών και λοιπών στοιχείων, τα οποία μπορείτε να κοινοποιήσετε στα μέλη σας.

Η ιστοσελίδα του ευρωπαϊκού έργου είναι https://devops.uth.gr/dev/ ενώ η ιστοσελίδα των μαθημάτων https://devops.uth.gr/dev/about-the-mooc/

 

Για τη CITIESNET

 

Χρήστος Ζιώζιας

Πολιτικός Μηχανικός

Μέγεθος γραμματοσειράς
Αντίθεση