Πρόσκληση για συμμετοχή σε Ομάδα Εργασίας: «Aναζήτηση υλικού από τις ΥΔΟΜ Γρεβενών και Κοζάνης για την εκπόνηση μελέτης με θέμα «Η εξέλιξη του αστικού τοπίου της πόλης των Γρεβενών κατά τη χρονική περίοδο του 20ου αιώνα μέσα από φωτογραφικά τεκμήρια και ντοκουμέντα»

image_pdfimage_print

Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος/Τμήμα Δυτικής Μακεδονίας (ΤΕΕ/ΤΔΜ) καλεί μηχανικούς με ειδίκευση σε πολεοδομικά θέματα να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για τη συμμετοχή σε ομάδα εργασίας που θα ασχοληθεί με την αναζήτηση και μελέτη φωτογραφικών τεκμηρίων και ντοκουμέντων από τις ΥΔΟΜ των Γρεβενών και της Κοζάνης. Η μελέτη θα αφορά την εξέλιξη του αστικού τοπίου της πόλης των Γρεβενών κατά τη χρονική περίοδο του 20ού αιώνα.

 

Απαιτήσεις για τους υποψηφίους:

 

Δίπλωμα Πολυτεχνικής Σχολής με ειδίκευση σε πολεοδομικά θέματα.

Εμπειρία στην ανάλυση ιστορικών και πολεοδομικών δεδομένων.

Ικανότητα συνεργασίας σε ομαδικό περιβάλλον.

 

Η ομάδα εργασίας θα είναι αμειβόμενη με το ποσό των 2.000,00 + ΦΠΑ, για το σύνολο της ομάδας.

 

Διαδικασία υποβολής αίτησης:

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν:

 

  • Επιστολή ενδιαφέροντος, περιγράφοντας τη σχετική εμπειρία και το ενδιαφέρον τους για την έρευνα.
  • βιογραφικό σημείωμα (CV).

 

Οι αιτήσεις θα πρέπει να κατατεθούν αυτοπροσώπως στο ΤΕΕ/ΤΔΜ (Μπουσίου και Εστίας 3, Κοζάνη) ή να αποσταλούν μέσω email στη διεύθυνση tee_koz@tee.gr έως την Παρασκευή 26/04/2024.

 

Για επιπλέον πληροφορίες ή διευκρινίσεις, επικοινωνήστε στο  τηλέφωνο 24610-28030 τις εργάσιμες μέρες και ώρες ή μέσω email στη διεύθυνση tee_koz@tee.gr.

Μέγεθος γραμματοσειράς
Αντίθεση