Πρόσκληση: Ερωτηματολόγιο για το BIM στην Ελλάδα

image_pdfimage_print

Αγαπητοί,

 

Το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών (ΥΠΥΜΕ), στο πλαίσιο του ψηφιακού μετασχηματισμού, προσκαλεί τους συναδέλφους μηχανικούς και επαγγελματίες εργαζόμενους στον χώρο των κατασκευών και μελετών στη συμπλήρωση ενός σύντομου ερωτηματολογίου με σκοπό την ανάλυση της ετοιμότητας του κλάδου για το Building Information Modelling (ΒΙΜ), που αποτελεί και το πρώτο βήμα του Υπουργείου για την ανάπτυξη της Εθνικής Στρατηγικής για την εφαρμογή του BIM.

Η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου διαρκεί 2-3 λεπτά και περιλαμβάνει ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής σχετικά με τη χρήση του BIM καθώς και με τα πλεονεκτήματα και τις προκλήσεις της εφαρμογής του BIM στην Ελλάδα.

 

Παρακαλούμε θα μπορούσατε να κοινοποιήσετε το ερωτηματολόγιο στο μέλη σας και στα  newsletters/ δελτία τύπου της επόμενης περιόδου; Tο ερωτηματολόγιο έχει ήδη δημοσιευθεί και στην επίσημη ιστοσελίδα του ΥΠΥΜΕ.

 

Για την συμπλήρωση του ερωτηματολογίου παρακαλούμε επισκεφτείτε τον παρακάτω σύνδεσμο: https://forms.gle/Y2wjyFvexwSibJVF9

Το ερωτηματολόγιο αναπτύχθηκε στα πλαίσια του έργου «Ανάπτυξη Στρατηγικού Σχεδίου και Οδικού Χάρτη για την Εφαρμογή του BIM στην Ελλάδα» που αποτελεί πρωτοβουλία του ΥΠΥΜΕ σε συνεργασία με τη DG REFORM και χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση μέσω του Προγράμματος Στήριξης Διαρθρωτικών Μεταρρυθμίσεων. Ανάδοχος του έργου μετά από διαγωνιστική διαδικασία ορίσθηκε η συμβουλευτική εταιρεία PwC. Το έργο ξεκίνησε το Νοέμβριο του 2021 και αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Φεβρουάριο του 2023.

 

Με εκτίμηση,

Η ομάδα εργασίας του έργου  

 

Dimitra Tzia (GR)

PwC | Associate 

Mobile: +30 6940430992

PricewaterhouseCoopers Business Solutions SA

268 Kifissias Avenue | 15232 | Athens | Greece

www.pwc..com\gr

Μέγεθος γραμματοσειράς
Αντίθεση