Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας Ημερίδα με θέμα «Επιχειρηματικότητα σε Παραδοσιακά Προϊόντα ή Νέες Τεχνολογίες? ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

image_pdfimage_print

Η Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας σε συνεργασία με τη Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, διοργανώνουν Ημερίδα με τίτλο: Επιχειρηματικότητα σε Παραδοσιακά Προϊόντα ή Νέες Τεχνολογίες ? Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014 στις 6:00 μ.μ. στην Κοζάνη, στη Βιβλιοθήκη του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

Στόχος της Ημερίδας είναι η προώθηση των παραδοσιακών προϊόντων μέσω της σύνδεσης με τις νέες τεχνολογίες, καθώς και τις πρακτικές εφαρμογές που προκύπτουν, αναδεικνύοντας καινοτομίες και αναπτύσσοντας παράλληλα την επιχειρηματική κουλτούρα τόσο σε τοπικό, όσο και σε εθνικό επίπεδο.

Η παρουσία σας θα μας τιμούσε ιδιαίτερα.

Με Εκτίμηση,

Δομή Απασχόλησης & Σταδιοδρομίας Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας

Μονάδα Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας

====================================

Πρόγραμμα Ημερίδας

6:00 μ.μ.

 Έναρξη Ημερίδας

6:10 μ.μ

 Χαιρετισμοί (Καθηγητής Ευστάθιος Κικκινίδης, Επιστημονικός Υπεύθυνος ΔΑΣΤΑ ΠΔΜ)

6:20 μ.μ.

 Χαιρετισμοί (Καθηγητής Ιωάννης Μπακούρος, Επιστημονικός Υπεύθυνος ΜΟΚΕ ΠΔΜ)

6:30 μ.μ.

 «Νέες κατευθύνσεις για καινοτομία και επιχειρηματικότητα στο διεθνή χώρο»(Καραγιάννης Ηλίας, Καθηγητής Επιστήμης, Τεχνολογίας, Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας, στη Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων (School of Business) του Πανεπιστημίου George Washington, στην Ουάσινγκτον των ΗΠΑ. Καθηγητής της Επώνυμης Έδρας ΔΕΗ με γνωστικό αντικείμενο «Καινοτομία- Επιχειρηματικότητα και Διασυνοριακές Συνεργασίες»)

7:00 μ.μ.

 «Επιχειρηματικότητα στις νέες τεχνολογίες»  (Μιχάλης Μίγγος, Υπεύθυνος εταιρείας AKTOWEB)

7:30 μ.μ.

 Εισήγηση Συλλόγου Νεανικής Επιχειρηματικότητας ΠΔΜ

8:00 μ.μ.

 Ερωτήσεις – Ανοιχτή Συζήτηση

8:30 μ.μ.

 Λήξη Ημερίδας

Μέγεθος γραμματοσειράς
Αντίθεση