ΕΠΕΙΓΟΝ – ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ – ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ

image_pdfimage_print

Λόγω των προβλημάτων που δημιουργήθηκαν την περίοδο των μέτρων για την πανδημία η υπηρεσία του Υπουργείου που ήταν αρμόδια για την ενημέρωση γύρω από το πρόγραμμα  των κατασκηνώσεων δεν έστειλε ενημερωτικό έγγραφο στην Διεύθυνση Διοικητικού στο ΤΕΕ όπως γίνονταν κάθε χρόνο.

Εξαιτίας αυτής της παράλειψης η ημερομηνία υποβολής της αίτησης στο Υπουργείο Υποδομών & Δικτύων που ήταν έως το Σάββατο 18 Απριλίου 2020  έληξε.

Ενημερωθήκαμε σήμερα για την παράλειψη αυτή και έγινε ΑΜΕΣΑ παρέμβαση από το ΣΕΤΕΕ και την ΠΟΣΕΥΠΕΧΩΔΕ με αποτέλεσμα πριν λίγο μας ενημέρωσαν ότι  δόθηκε παράταση έως και σήμερα.

Δείτε τις διαθέσιμες Κατασκηνώσεις στο επισυναπτόμενο και να δηλωθούν με email (dplm@yme.gov.gr)  ή FAX 2106508166.

Δείτε προσεκτικά τις αναλυτικές οδηγίες στο επισυναπτόμενο έγγραφο.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:

Θα πρέπει να γίνει η αίτηση ακόμη και με ελλιπή δικαιολογητικά που θα συμπληρωθούν αργότερα.

Σε περίπτωση απόρριψης της αίτησης στέλνουμε ενημερωτικό email προς το Δ.Σ. (setee@central.tee.gr) και επικοινωνούμε με τον Πρόεδρο του ΣΕΤΕΕ: 2103291258, 6974599214.

Στην περίπτωση αυτή (απόρριψης από το Υπουργείο Υποδομών & Δικτύων) θα ενημερωθείτε για τα δικαιολογητικά και τις προθεσμίες που απαιτούνται ώστε καλυφθούν τα έξοδα της Κατασκήνωσης με επιδότηση από την Ομοσπονδία (ΠΟΣΕΥΠΕΧΩΔΕ) όπως έγινε το 2018.

συναδελφικά

Αβραμίδης Κώστας

Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΣΕΤΕΕ

τηλ. επικοινωνίας: 6974599214, 2103291258

Δείτε το έγγραφο με τη λίστα των κατασκηνώσεων εδώ.

 

Μέγεθος γραμματοσειράς
Αντίθεση