Ενημερωτικό Σεμινάριο (webinar), με θέμα: Σχεδιάζοντας ευφυή και θετικού ενεργειακού ισοζυγίου κτίρια για μια πράσινη Περιφέρεια.

image_pdfimage_print

Ενόψει της έναρξης υποβολής των αιτήσεων στο πρόγραμμα «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ – ΑΥΤΟΝΟΜΩ» του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας τον Δεκέμβριο του 2020 και συγκεκριμένα στις 04/12/2020 για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, κρίνεται σκόπιμη η διεξαγωγή του ενημερωτικού σεμιναρίου (webinar), με θέμα: Σχεδιάζοντας ευφυή και θετικού ενεργειακού ισοζυγίου κτίρια για μια πράσινη Περιφέρεια.
Το παραπάνω ενημερωτικό σεμινάριο απευθύνεται στους Μηχανικούς της Δυτικής Μακεδονίας, αλλά είναι ανοιχτό προς παρακολούθηση και σε κάθε ενδιαφερόμενο, προκειμένου να ενημερωθεί:
α. για το χρηματοδοτικό εργαλείο «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ – ΑΥΤΟΝΟΜΩ»
β. για την εφαρμογή έξυπνων τεχνολογιών και παρεμβάσεων στα κτίρια από εκπρόσωπο του Υπουργείου, εξειδικευμένους στα θέματα ενέργειας εκπροσώπους των φορέων της Περιφέρειάς μας, αλλά και του εξωτερικού (EDP Πορτογαλίας).
Το webinar θα διεξαχθεί μέσω πλατφόρμας Webex την Πέμπτη 05/11/2020 και ώρα 10:30 – 15:00.
Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, μπορούν να αποστείλουν e-mail στο n.margaritis@certh.gr, όπου θα αναφέρουν Ονοματεπώνυμο, Ιδιότητα και e-mail, στο οποίο θα τους αποσταλεί ο σχετικός σύνδεσμος.
Το ενημερωτικό σεμινάριο διοργανώνεται από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας/ΑντιπεριφέρειαΕνέργειας, Υποδομών και Περιβάλλοντος, με την υποστήριξη του ΤΕΕ/ΤΔΜ, του ΕΚΕΤΑ και του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.
Εδώ μπορείτε να δείτε την πρόσκληση και την ατζέντα του σεμιναρίου.

Μέγεθος γραμματοσειράς
Αντίθεση