Έναρξη λειτουργίας πλατφόρμας Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους για την επιδότηση δανείων με υποθήκη στην 1η κατοικία

image_pdfimage_print

Στις 03 Αυγούστου 2020, ξεκίνησε η λειτουργία της νέας ηλεκτρονικής πλατφόρμας της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους του Υπουργείου Οικονομικών, για την επιδότηση δανείων με υποθήκη στην 1η κατοικία (ν. 4714/2020), όσων επλήγησαν από τις συνέπειες της πρόσφατης παγκόσμιας υγειονομικής κρίσης του COVID-19 (http://www.keyd.gov.gr/covid19-gefyra/).

Δικαιούχοι του προγράμματος μεταξύ άλλων είναι: ελεύθεροι επαγγελματίες, φυσικά πρόσωπα με ατομική επιχείρηση σε κλάδους που έχουν πληγεί, εταίροι προσωπικών ή κεφαλαιουχικών εταιριών, των οποίων η λειτουργία έχει ανασταλεί υποχρεωτικά κ.α.

Το ΤΕΕ/ΤΔΜ σε συνεργασία με τον Ειδικό Γραμματέα Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, κο  Φώτη Κουρμούση, στο πλαίσιο ενημέρωσης των φορέων για το νέο πρόγραμμα γέφυρα, προτίθεται να πραγματοποιήσει για τα μέλη του ενημερωτική e-ημερίδα, ώστε όλοι οι δικαιούχοι-μέλη να ενημερωθούν σχετικά, με σκοπό να αιτηθούν και να λάβουν την κρατική επιδότηση διάρκειας 9 μηνών.

 

Η διάρκεια της τηλε-ημερίδας υπολογίζεται στη 1 ώρα και θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 15/09/2020 στις 14:00.

 

Οι αιτήσεις για το πρόγραμμα γέφυρα ξεκινούν στις 3/8/2020 και ολοκληρώνονται στις 30/9/2020.

 

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην τηλε-ημερίδα, θα πρέπει να το δηλώσουν στο e-mail: tee_koz@tee.gr, ώστε να τους σταλεί το link της τηλεδιάσκεψης.

 

Μέγεθος γραμματοσειράς
Αντίθεση