ΕΜΔΥΔΑΣ Δυτ. Μακεδονίας – Αρχαιρεσίες για την εκλογή νέων οργάνων

image_pdfimage_print

 Σας γνωρίζουμε  ότι οι αρχαιρεσίες  για την εκλογή νέων οργάνων  της ΕΜΔΥΔΑΣ Δυτικής Μακεδονίας για την προσεχή τριετία 2016-2018 (Δ. Σ., Ε.Ε και Αντιπροσώπων για την Π.Ο. ΕΜΔΥΔΑΣ καθώς και των Δ.Ε. των Τμημάτων ), θα πραγματοποιηθούν  την Παρασκευή,    08/04/16.

Οι υποψηφιότητες μπορούν να υποβάλλονται στην Εφορευτική Επιτροπή στον 1ο Όροφο του ΤΕΕ/ΤΔΜ (Μπουσίου και Εστίας 3 Κοζάνη)  μέχρι  την Πέμπτη 24/03/16  και ώρα 14:00 ή αποστέλλοντας FAX: στο 2461039803

 Υπενθυμίζουμε τέλος ότι δικαίωμα ψήφου και υποβολής αίτησης υποψηφιότητας έχουν τα ταμειακά τακτοποιημένα μέλη της ΕΜΔΥΔΑΣ Δυτικής Μακεδονίας. Τα οικονομικά της Ένωσης στηρίζονται στη συνδρομή των μελών  μας. Είναι αυτονόητο ότι χωρίς πόρους δεν είμαστε σε θέση να λειτουργήσουμε στοιχειωδώς.

 Η στήριξη και ενίσχυση της ΕΜΔΥΔΑΣ είναι περισσότερο από ποτέ επιβεβλημένη. Όσοι συνάδελφοι δεν έχουν εκπληρώσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις, έχουν τη δυνατότητα  κατά την ημέρα των εκλογών να υποβάλλουν  συμπληρωμένο το απογραφικό έντυπο, καταβάλλοντας το ποσό των 10€, το οποίο αφορά  τη συνδρομή ενός εξαμήνου προς την Π.Ο. ΕΜΔΥΔΑΣ (9 €) και τη δαπάνη για τον Δικαστικό Αντιπρόσωπο (1€).

Η συμμετοχή όλων μας στην κορυφαία διαδικασία της  εκλογής των οργάνων, που θα διαμορφώσουν την πορεία της ΕΜΔΥΔΑΣ στα επόμενα τρία χρόνια, είναι επιβεβλημένη ανάγκη. Η μαζική  συμμετοχή είναι το ζητούμενο που θα δώσει δυνατή φωνή στα όργανα και ουσιαστική παρέμβαση σε ότι μας αφορά.

 Για το Δ.Σ.

Ο   Πρόεδρος

Η  Γεν. Γραμματέας

Δισλής Βασίλειος

Πολιτικός Μηχανικό

Τζαγκαρίδου  Αναστασία

Πολιτικός Μηχανικό

Μέγεθος γραμματοσειράς
Αντίθεση