ΕΛΚΕΔΙΜ Κοζάνης: Νέο συνδυαστικό πρόγραμμα εκμάθησης ΑUTOCAD – SOLIDWORKS 70 ωρών με πιστοποίηση

image_pdfimage_print

To AutoCAD® είναι το πιο δημοφιλές και ισχυρό πρόγραμμα 2D και 3D γενικής σχεδίασης παγκοσμίως που απευθύνεται σε αρχιτέκτονες, πολιτικούς μηχανικούς, μηχανολόγους, διακοσμητές, σχεδιαστές πολλών κλάδων και γενικότερα σε όσους ασχολούνται με το τεχνικό σχέδιο και θέλουν να εξελίξουν τις γνώσεις και τις ικανότητες τους στην τρισδιάστατη σχεδίαση. Οι ιδέες σας μπορούν να “ζωντανέψουν” με φωτισμούς, υλικά και φωτορεαλισμό με τον πλέον σύγχρονο τρόπο σχεδίασης.

Το SolidWorks είναι το πλέον καταξιωμένο λογισμικό παγκοσμίως, στο χώρο του 3D μηχανολογικού σχεδιασμού και αποτελεί το ιδανικό εργαλείο σχεδιασμού και ανάπτυξης προϊόντος για την Ελληνική βιομηχανία. Έξυπνα εργαλεία σχεδιασμού ελαχιστοποιούν τις ανάγκες κατάρτισης και σας επιτρέπουν να δημιουργείτε λεπτομερή σχέδια, γρήγορα και χωρίς σφάλμα, αφαιρώντας τον παράγοντα τύχη από τον 3D σχεδιασμό.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε Φοιτητές, Ελεύθερους Επαγγελματίες, Αυτοαπασχολούμενους, Ανέργους, Πολιτικούς Μηχανικούς, Αρχιτέκτονες, Τοπογράφους Μηχ/κούς, Μηχανολόγους Μηχανικούς και Σχεδιαστές.

Για πληροφορίες καλέστε 2461027001

Δήλωση συμμετοχής εδώ https://goo.gl/sksrw3

Στη διάθεση σας για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση.

Με εκτίμηση,

ΕΛΚΕΔΙΜ ΚΟΖΑΝΗΣ

___________________________________________
Γκέρτσου & 11ης Οκτωβρίου 24        Τηλ. 2461027001
Emai : elkedim.kozani@gmail.com      www.elkedim.gr

Μέγεθος γραμματοσειράς
Αντίθεση