image_pdfimage_print

Ε.Τ.Α.Α. – Τ.Σ.Μ.Ε.Δ.Ε.                               07.07.15

ΔΙΑΚΟΠΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Μετά από σχετική απόφαση-εισήγηση της Δ.Ε. του Τ.Σ.Μ.Ε.Δ.Ε. προς το Δ.Σ. του Ε.Τ.Α.Α, το Δ.Σ. αποφάσισε ομόφωνα στην συνεδρίαση 16/353/25.06.2015, την διακοπή λειτουργίας και το κλείσιμο των Υπηρεσιών του Τ.Σ.Μ.Ε.Δ.Ε και του Τ.Π.Ε.Δ.Ε., λόγω της μετεγκατάστασης στο νέο κτίριο επί της οδού Π.Π.Γερμανού 3-5 (πλατεία Κλαυθμώνος), το διάστημα από Παρασκευή 10/07/2015 μέχρι 15/07/2015 ημέρα Τετάρτη.

Διευκρινίζουμε ότι ο όρος ‘Διακοπή λειτουργίας υπηρεσιών’, περιλαμβάνει και την ηλεκτρονική διασύνδεση με τα περιφερειακά υποκαταστήματα (σύστημα Unix), καθώς και κάθε μορφή ηλεκτρονικής επικοινωνίας (mail, website, fax, τηλεφωνία).

Συνεπώς, από το πρωί της Παρασκευής 10/07/2015, τα υποκαταστήματα δεν θα μπορούν να χρησιμοποιούν τις εφαρμογές Εισφορών, Πρωτοκόλλου, Εγγυητικών, Κατασκηνώσεων κλπ, αλλά ούτε και το Portalwww.tsmede.gr για έκδοση βεβαιώσεων, ενεργοποίηση χρηστών κλπ.

 Επίσης οι ασφαλισμένοι δεν θα μπορούν να χρησιμοποιούν τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Portalwww.tsmede.gr για έκδοση βεβαιώσεων, εγγραφή και για τη χρήση της εφαρμογής αιτήσεων για ρύθμιση οφειλών.

Μέγεθος γραμματοσειράς
Αντίθεση