image_pdfimage_print

Η ΔΕΗ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά Έξι (6) Μηχανικών για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Διεύθυνσης Μελετών του Λιγνιτικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας, για το Νομό Κοζάνης, που εδρεύει στο 7 χιλ. Πτολ. – Κοζάνης και συγκεκριμένα των θέσεων που ακολουθούν:

  • 3 ΠΕ Πολιτικοί Μηχανικοί

  • 1 ΠΕ Χημικοί Μηχανικοί

  • 1 ΠΕ Ηλεκτρολόγοι ή Μηχανολόγοι Μηχανικοί

  • 1 ΠΕ Μεταλλειολόγοι – Μεταλλουργοί Μηχανικοί

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.ΔΕΗ- ΛΙΓ/ΧΕΙΑ.ΑΗΣ/ΥΗΣ.ΑΣΠ/ΤΣΠ.1 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: ΔΕΗ A.E/ΛΙΓΝΙΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, 7χιλ. Πτολεμαΐδας – Κοζάνης, υπόψιν των αρμοδίων υπαλλήλων Ευθυμίας Κουτσιάδου τηλ. 24630-52228 & Κατερίνα Ναούμ, τηλέφωνο 24630-52437.

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Υποβολή Αιτήσεων από 23.01.2015 έως 02.02.2015

H αναλυτική προκήρυξη εδώ

Μέγεθος γραμματοσειράς
Αντίθεση